SEO Utrecht

WordPress Specialist

De zoektocht naar een WordPress Specialist kan ingewikkeld zijn. Zeker als je niet precies weet waar je op moet letten, of waarom je er überhaupt een nodig hebt. In dit artikel leggen we je uit wat een WordPress Specialist is, wat het je oplevert om er een in te huren en hoe Rubrix je kan helpen.

Klanten beoordelen ons met een 4,9 / 5

Inhoud

Voordat we van start gaan met dit artikel, hierbij een overzicht van de onderwerpen waar je in dit artikel antwoord op krijgt.

Wat is WordPress?

WordPress is ’s werelds meest bekende Content Management System (CMS). Met een marktaandeel van meer dan 75% is het de absolute marktleider onder de Content Management Systems. Bijna 27% van alle websites wereldwijd draait op WordPress. Om het in wat makkelijkere taal uit te leggen: WordPress is een platform, waarop je een website bouwt. Zij bieden als het ware het kader, waarin de WordPress specialist zijn kunstwerk bouwt. WordPress is opgericht in 2003 en is daarmee ouder dan bijvoorbeeld Facebook en X.

Wat zijn de voordelen van WordPress?

WordPress is de perfecte keuze voor jouw website, en hier is waarom:

 

Gebruiksvriendelijk
WordPress is intuïtief en eenvoudig te gebruiken, zelfs voor beginners. Je kunt zelf wijzigingen aanbrengen zonder technische kennis.

 

Werkbaar voor iedere specialist

Elke specialist kan met WordPress werken, waardoor je gemakkelijk van specialist kunt wisselen zonder compatibiliteitsproblemen.

 

Krachtig CMS
Het platform combineert een robuust content management systeem met ontwikkelbare mogelijkheden, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als gevorderden.

 

Gratis en Open Source
WordPress is volledig gratis en open source, wat betekent dat er geen licentiekosten zijn en het voortdurend wordt verbeterd door een actieve community.

 

SEO-Vriendelijk
WordPress is ontworpen voor zoekmachineoptimalisatie ofwel SEO. Met plug-ins zoals Yoast SEO optimaliseer je eenvoudig jouw site voor betere vindbaarheid.

 

Uitbreidbaar met Plug-ins
Er zijn duizenden plug-ins beschikbaar om de functionaliteit van je site uit te breiden, van contactformulieren tot e-commerce oplossingen.

 

Eenvoudig Beheer
Updates en onderhoud zijn simpel en snel uit te voeren via het dashboard, waardoor jouw site altijd veilig en up-to-date blijft.

 

WooCommerce
Voor online verkoop biedt WooCommerce een krachtige en naadloos geïntegreerde e-commerce oplossing binnen WordPress.

 

Kies voor Rubrix en laat onze ervaren WordPress specialisten je helpen om het maximale uit jouw website te halen. Of je nu een blog start of een webshop opzet, met WordPress ben je verzekerd van een flexibele en krachtige oplossing.

Projecten

Waarom een WordPress Specialist nodig?

Een WordPress-website bouwen en onderhouden kan best uitdagend zijn. Met een specialist van Rubrix bespaar je niet alleen tijd en energie, maar ben je ook altijd up-to-date met de nieuwste features en beveiligingsupdates. Ze helpen je groeien, besparen je geld door slimme keuzes te maken, en zijn jouw betrouwbare partner voor alle technische en marketingzaken. Kortom, met een WordPress specialist van Rubrix haal je het maximale uit je website en je online aanwezigheid.

Rubrix is jouw WordPress Specialist

Bij Rubrix zijn we jouw toegewijde WordPress specialisten. Met onze ruime ervaring en een team van experts staan we klaar om jouw online visie werkelijkheid te maken. We gaan persoonlijk met je in gesprek, luisteren naar je wensen en zijn betrokken bij elke stap van het proces. Resultaatgericht en gedreven zorgen we ervoor dat jouw WordPress-website niet alleen indruk maakt, maar ook resultaten oplevert. Kies voor Rubrix en laat ons jouw online succes versterken.

Wat kost een WordPress Specialist?

Wanneer je een WordPress-specialist inhuurt, zijn de kosten variabel en afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst speelt de grootte van het bureau een belangrijke rol. Grotere bureaus hebben doorgaans hogere overheadkosten en brengen daardoor hogere tarieven in rekening. Kleinere bureaus of zelfstandige specialisten kunnen vaak een meer concurrerende prijs aanbieden.

 

Daarnaast is de ervaring van de specialist een cruciale factor. Een WordPress-specialist met jarenlange ervaring en een indrukwekkend portfolio zal waarschijnlijk een hogere vergoeding vragen dan een beginner of iemand met minder ervaring. Deze ervaren specialisten bieden vaak een hogere kwaliteit van werk, wat zich vertaalt in een betere en efficiëntere website.

 

Over het algemeen beginnen de kosten voor het inhuren van een WordPress-specialist voor een complete website bij ongeveer 3000 euro. Dit basistarief kan echter snel oplopen, afhankelijk van de complexiteit van de website, de specifieke wensen en eisen van de klant, en de benodigde functionaliteiten. Het is belangrijk om vooraf duidelijke afspraken te maken en een gedetailleerde offerte te ontvangen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Kortom, de kosten voor een WordPress-specialist variëren sterk, maar het inhuren van een specialist biedt de garantie op een professionele en goed functionerende website die aan jouw specifieke behoeften voldoet.

 

Hoewel de kosten variëren, levert het inhuren van een specialist vaak geld op. Een professionele website bespaart je tijd en trekt meer leads aan, wat de investering de moeite waard maakt.

Aan de slag met jouw WordPress website

Klaar om écht stappen te zetten met jouwWordPress site? Plan je kennismaking in en ontdek in 15 minuten welke kansen er voor jou liggen.

Rubrix Maurice Headshot

Testimonials

Weten wat werken met Rubrix inhoudt? Lees de reviews van onze gewaardeerde klanten. Zij gingen je voor!