Website laten maken Woerden

Op zoek naar een professionele websitebouwer voor jouw bedrijf in Woerden? Dan ben je bij Rubrix aan het juiste adres. Onze experts zorgen voor een op maat gemaakte website die jouw online aanwezigheid versterkt en indruk maakt op je doelgroep.

Klanten beoordelen ons met een 9.6
4.8/5

Maatwerk Website Laten Maken Woerden

Een website is geen “one size fits all” product. Ieder bedrijf is uniek op zijn eigen manier en bij Rubrix zijn we gespecialiseerd om dat naar voren te brengen. Met onze maatwerk websites zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsidentiteit en kernwaarden perfect online zichtbaar zijn. We kijken hierbij naar de mensen achter het bedrijf, de diensten die jullie leveren en de manier waarop jullie dit doen.

Op deze manier helpen wij jou met het vaststellen van de wensen en eisen. Dit vormt de basis voor een goede website. Een goede website die jouw zichtbaarheid in Woerden en omstreken verbetert.

Alle websites die wij maken zijn uniek gedesigned voor de klant. Dat betekent dat er geen gebruik gemaakt wordt van bestaande templates of designs, maar dat we al onze creativiteit kwijt kunnen en het design volledig kunnen toespitsen op waar jouw bedrijf voor staat.

In 3 stappen naar jouw website

Om onze klanten absolute topkwaliteit te kunnen garanderen, hebben we een proces ontwikkeld waarmee succes gegarandeerd is. Wij doorlopen hiermee de volgende stappen:

Kennismaking

Eerst plannen we een vrijblijvende online kennismaking waarbij we ingaan op jouw situatie.

Ontwerp

Is het een match? Dan kunnen we aan de slag! Samen met jou bepalen we de projectscope en met behulp van verschillende ontwerpen visualiseren we een digitale oplossing op maat.

Bouw

Met de best passende tools ontwikkelen we binnen enkele weken een digitale oplossing, die we naadloos zullen implementeren in jouw bedrijf.

Paketten

Alle pakketten bevatten 4 basis fasen; strategie, design, development en optimalisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat elke ontwikkelde website deze 4 fasen moet hebben doorlopen.

Email

+ €500,-

Custom

Een combinatie van de pakketen, meer pagina’s of een webapp laten ontwikkelen. Vraag een op-maat offerte aan. 

In 3 stappen naar jouw website

Om onze klanten absolute topkwaliteit te kunnen garanderen, hebben we een proces ontwikkeld waarmee succes gegarandeerd is. Wij doorlopen hiermee de volgende stappen:

Formulier

Alle pakketten bevatten 4 basis fasen; strategie, design, development en optimalisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat elke ontwikkelde website deze 4 fasen moet hebben doorlopen.

Strategie

De eerste stap naar een succesvolle website is het bepalen van de online strategie. Al onze pakketten bevatten ten minste een brainstormsessie waarin we samen nadenken over de juiste structuur van de website. Afhankelijk van het door jou gekozen pakket kijken we naar jouw gewenste klant en richten we een naadloze customerflow en -experience in.

Design

Wil jij een website laten maken in Woerden? Die is bij ons altijd op maat. Het design is responsive, wat betekent dat deze perfect wordt weergegeven op elk device. We starten met het wireframe: dit vormt als het ware het skelet van de website. Wanneer dit staat, zetten we het wireframe om in een effectief en modern design.

Development

Onze websites worden ontwikkeld in WordPress. Er wordt geen gebruik gemaakt van externe thema’s of templates. Wij bouwen alles zelf vanaf de grond op, zo voorkom je nutteloze code die jouw website traag en onveilig maakt. Koppeling maken met externe software als een CRM? Ook dat is mogelijk. Meer over development.

Optimalisatie

Wij leveren jouw website standaard SEO-geoptimaliseerd op. We zorgen ervoor dat de website snel is en alle meta tags goed staan ingesteld. Ook installeren we Google Analytics en dienen we de sitemap in bij Googel Search Console. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website geïndexeerd wordt door Google en dus gevonden kan worden.

Email

Wil je automatische emails zenden vanuit je website? Wij ontwerpen geautomatiseerde bevestigingsmails, offertes, brochures en meer, in de huisstijl van jouw bedrijf. Dit zorgt voor een betere user experience en biedt verschillende mogelijkheden met betrekking tot emailmarketing. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Plan jouw adviesgesprek in!

Custom

Heb jij een uitgebreid project dat nét wat verder gaat dan een “normale” website? Onze experts helpen jou van A tot Z gedurende het hele traject. Van het bepalen van de juiste online strategie tot het ontwikkelen van de website en het neerzetten van een werkende marketingmachine.

Converterende Website Laten Maken Woerden

Websitebezoekers zijn belangrijk, maar je hebt er niets aan als ze uit eindelijk geen actie ondernemen. Het ondernemen van actie op je website, zoals het aanvragen van een offerte of het invullen van het contactformulier, noemen we conversie. Met Conversion Rate Optimization (CRO) optimaliseren wij jouw website voor conversie.

CMS WordPress

WordPress is ’s werelds bekendste CMS. Wij bouwen onze websites in WordPress, wat voor de klant grote voordelen met zich meebrengt. WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke back end, waardoor klanten zonder technische kennis toch gemakkelijk hun website kunnen beheren.

Service

Bij Rubrix zijn we gericht op het leveren van de beste service. Dit komt terug in onze vlotte communicatie en uitstekende bereikbaarheid. We proberen altijd net een stapje extra te doen voor onze klanten, omdat wij geloven dat dit resulteert in goede zakenrelaties op de lange termijn. Meer weten over Rubrix’ service? Neem contact met ons op.

Hosting en Onderhoud

Wanneer jouw website in de lucht is, laten we je niet aan je lot over. Met onze hosting- en onderhoudsservice zorgen we ervoor dat je website altijd in de lucht en up to date blijft. We hosten de website op onze eigen cloudserver, maken dagelijkse back ups en controleren iedere maand op updates.