Websites voor restaurants

Websites voor restaurants

Binnen twee weken live met restaurant websites. Meer gasten, volle tafels en een betere ervaring van reservering tot dessert.

Klanten beoordelen ons met een 4,9 / 5

Getest en bewezen restaurant websites

Door het drinken van eindeloos veel koppen koffie (en soms ook gewoon een biertje) met horecaondernemers, kennen we de wensen en eisen die restaurants stellen aan een website. Maar nog veel belangrijker, we weten wat jouw gasten willen.

 

Een sterke eerste indruk gecombineerd met het ultieme gebruikersgemak zorgt voor meer reserveringen en een verbeterde ervaring voor jouw gasten. Met ons geteste en bewezen website framework voor restaurants kunnen jouw gasten gemakkelijk reserveren via een online reserveringssysteem, kunnen ze het menu raadplegen met één druk op de knop en krijgen ze een goede eerste indruk door de fotogalerij waarin foto’s van jouw zaak en gerechten worden getoond.

Binnen twee weken live, voor €2950,-

Meer reserveringen en een sterke online uitstraling. Het is al mogelijk voor €2950,-. Boek snel jouw demo of vraag een offerte aan.

Interesse?

Vul het formulier in en wij nemen contact op voor een demo.

Nieuwe restaurant websites in twee weken

Door gebruik te maken van een vaste structuur, die perfect is voor de website van een restaurant, kunnen we jouw website al binnen twee weken lanceren! Geen ingewikkeld traject met veel energievretend werk vanuit jouw kant, maar van tevoren weten waar je aan toe bent. Wij richten de website in vanuit onze expertise en ervaring, zodat jij zorgeloos kunt blijven ondernemen en kunt focussen op de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Restaurant websites voorzien van een reserveringssysteem

De website is standaard voorzien van een reserveringssysteem. Dit geeft jouw gasten de mogelijkheid om op ieder gewenst moment een tafel te reserveren en scheelt een hoop onnodige telefoontjes die tijd en energie vragen van jouw personeel. Wat te denken van de toenemende belangst onder mensen? Loop geen omzet mis en maak het je gasten gemakkelijk door een online reserveringsmogelijkheid te hebben op je website.

 

Maak je al gebruik van een reserveringssysteem? Wij kunnen deze gemakkelijk implementeren op restaurant websites.

Restaurant website in jouw huisstijl

Hoewel we gebruik maken van een speciaal ontwikkeld framework, zullen we de website volledig in de huisstijl van je restaurant opleveren. We maken gebruik van je logo’s, de herkenbare kleuren en fotomateriaal. Zo is de website herkenbaar voor jouw gasten. 

SEO proof restaurant websites

De website wordt standaard geoptimaliseerd voor SEO. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat je website in de basis goed vindbaar is in de zoekmachines en dat het de mogelijkheid biedt om deze te verbeteren. Naast dat we de website technisch optimaliseren, helpen we je met het optimaliseren van de tekst en fotocontent en schrijven we de metateksten. We installeren analytics tools en Google Search Console zodat we alle bezoekersdata kunnen meten. Wil je écht werken aan de vindbaarheid van je website? Met ons landingspagina template kun je gemakkelijk landingspagina’s toevoegen aan je website. Wil je SEO liever uitbesteden? Wij helpen je graag met onze SEO service.

Gemakkelijk zelf te beheren en aan te passen websites voor restaurants

Afspraak is afspraak, geen verrassingen

We ontwikkelen de website voor jouw restaurant in WordPress en richten de back end gebruiksvriendelijk in. Dat betekent dat je de website gemakkelijk zelf kunt aanpassen. Is het menu veranderd? Dan pas je dit snel en eenvoudig aan op je website. Uiteraard staan wij altijd voor je klaar als je hier hulp bij nodig hebt.

Een vaste prijs

Wij bouwen de website van jouw restaurant voor een vaste prijs. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan. We werken niet met ingewikkelde contracten en kleine lettertjes.

Houd hier rekening mee

Omdat we de websites voor restaurants opbouwen volgens ons framework, is de website niet volledig op maat. Zoals eerder gezegd is de website volledig in jouw huisstijl, maar staat de opbouw ervan in grote lijnen vast. Wil je een website op maat? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Lees over ons maatwerk webdevelopment of neem contact met ons op via het contactformulier.

Eén jaar lang gratis support

Bij afname van een website voor jouw restaurant leveren wij een jaar lang gratis support! Dat betekent dat we altijd voor je klaar staan om je te helpen waar nodig, we eventuele bugs fixen en het framework onderhouden.

Toegang tot het framework van restaurant websites

Wil je toegang tot het framework? Plan een demo in, dan nemen we in 15 minuten het framework door en kijken we hoe het framework jouw restaurant kan helpen aan een betere online uitstraling en meer gemak voor jouw gasten.

Offerte

Vraag eenvoudig een offerte aan, binnen 24 uur in je mailbox. Een sterke website, binnen twee weken opgeleverd voor een vaste prijs.

Framework

Bekijk ons framework voor restaurants hieronder.