Website laten bouwen Woerden

Website Laten Bouwen Woerden

Wil jij een website laten bouwen die er niet alleen goed uitziet, maar ook wat oplevert? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Je vindt ons in Woerden aan de Pelmolenlaan.
Klanten beoordelen ons met een 4,9 / 5

Maatwerk WordPress website laten bouwen Woerden

In 2024 zijn er veel manieren om een ​​website te bouwen. Je hebt low-code platforms zoals Wix, Webflow, Squarespace en Framer. Maar veel ontwikkelaars grijpen ook nog steeds naar ‘handcoding’ voor het maken van volledig custom websites. Hierbij gebruiken ze vaak frameworks zoals Bootstrap, Angular, React, enzovoort.

Maurice en Nico, de oprichters van Rubrix, hebben allebei een achtergrond in Business IT. Toen we in 2020 met Rubrix begonnen, lag daar ook het fundament van ons bedrijf. We streven ernaar MKB-bedrijven te ondersteunen op het gebied van business met IT als middel. Een website moet daarom altijd bijdragen aan de bedrijfsdoelen, of het nu gaat om het genereren van meer leads, het presenteren van de organisatie online, het direct verkopen van producten of het ondersteunen van interne processen, zoals bij een medewerkersportaal het geval is.

Nu komen we bij de kern van dit verhaal. Aangezien bedrijven voortdurend veranderingen doormaken, is het essentieel dat hun website, webshop of portal hierin kan meebewegen. Daarom kiezen wij voor WordPress als ons Content Management Systeem (CMS) voor websiteontwikkeling. WordPress biedt aan de ene kant het gemak voor klanten om op een relatief eenvoudige manier nieuwe pagina’s, artikelen, cases, blogs of vacatures te publiceren binnen een vastgesteld ontwerp dat door de ontwikkelaar is gemaakt. Aan de andere kant is WordPress ook geschikt voor meer complexe ontwikkelingen. Het is geschreven in PHP, waardoor het ideaal is om maatwerkfuncties te bouwen, zoals prijscalculators, offerte-aanvragen en diverse andere functionaliteiten. Kortom, WordPress biedt tal van voordelen en flexibiliteit, waardoor we unieke en functionele websites kunnen creëren die schaalbaar zijn en gemakkelijk te onderhouden. Dit doen we natuurlijk op onze eigen unieke manier:

1. Design en development vanaf scratch, geen extern aangeschafte templates of thema's

We vermijden externe templates of thema’s voor onze website-ontwikkeling. Hoewel ze aanlokkelijk lijken vanwege hun snelle implementatie en lagere kosten, beperken ze de groei en flexibiliteit van jouw website. Vaak zijn er weinig aanpassingsmogelijkheden en loop je vast wanneer je extra functies op je website wil. Belangrijk is om hierbij ook naar de toekomst te kijken; wellicht is een offerte module nog niet gewenst, maar kan dit in de toekomst een nuttige toevoeging aan je website zijn. Zonde om dan weer heel je website om te gooien. Hoe wij aan de slag gaan lees je verderop op deze pagina.

2. Enkel gebruik van hoogwaardige of zelf ontwikkelde plugins

Veel plugins op een WordPress website maken de website langzaam. Elke plugin voegt extra code toe aan de website, wat kan leiden tot conflicten, inefficiëntie en een verhoogde belasting van de server. Daarom is het belangrijk om alleen essentiële en hoogwaardige plugins te gebruiken, ofwel plugins die door onszelf zijn ontwikkeld en geoptimaliseerd voor maximale efficiëntie. Zo hebben eigen plugin ontwikkeld voor het inladen van Klantenvertellen reviews. Zo minimaliseren we de impact op de prestaties van de website en zorgen we voor een soepele gebruikerservaring voor bezoekers.

Aan de slag met jouw website

Klaar om écht stappen te zetten met jouw website? Plan je kennismaking in en ontdek in 15 minuten welke kansen er voor jou liggen.

Rubrix Maurice Headshot

Hoe ontwikkelen jouw website?

1. Kennismaking

We beginnen met een persoonlijke ontmoeting waar we jouw visie bespreken. Of je nu droomt van een eenvoudige website, een geavanceerde webshop of een complexe webapplicatie, jouw ideeën en behoeften staan centraal.

2. Identiteit, doelen en doelgroep

Daarna duiken we dieper in jouw merkidentiteit, doelen en doelgroep. Of je nu een lokale winkel runt in Woerden of een groeiende onderneming hebt met grote ambities, we zorgen ervoor dat jouw website perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelstellingen.

3. Ontwikkeling strategie

Wij gaan aan de slag om een plan te ontwikkelen om jouw online aanwezigheid te optimaliseren. We bieden niet alleen website-ontwikkeling, maar leveren hier ook altijd kosteloos een groeistrategie bij. Zo kun je na livegang zelf of samen met ons aan de slag met het maken van de volgende stap.

4. UX/UI Design

Het moet er goed uitzien! Maar het moet ook werken. Wij dragen zorg voor het visuele aspect van het ontwerp, maar leggen ook sterk de focus op de algehele gebruikerservaring en de structuur van de website. Een effectieve combinatie van UI en UX resulteert in een digitaal product dat mooi is en werkt.

5. Development

We hebben al genoeg verteld over WordPress. Maar in dat CMS ontwikkelen we jouw website. We bouwen de website modulair op, zodat ook jijzelf eenvoudig blogs, artikelen, referenties, producten of andere items kunt uploaden.

6. Hosting, onderhoud en support

Een goede website vereist stabiel en snelle hosting. Wij hosten de website op onze eigen cloud server. We maken dagelijks back-ups en voeren het benodigde onderhoud uit om je site actief te houden. Als er nieuwe, betere ontwikkeltechnieken op de markt komen, waarmee we jouw website kunnen verbeteren, maken we hier gebruik van. Ook wijzigen we kosteloos tekst en beeldmateriaal. Geen zorgen dus als je openingstijden wijzigen of je nog even een blog op vrijdagmiddag wilt publiceren.

7. Online marketing (optioneel)

Zoals eerder genoemd ontwikkelen we altijd een gratis groeistrategie. Deze groeistrategie bestaat uit een marketing en leadgeneratie advies. We analyseren de branch waarin je actief bent en zoeken naar manieren op jouw website zichtbaar te maken. Dit kan door zijn door middel van SEO, waarbij we aan de slag gaan met het ontwikkelen van landingspages, kennisartikelen of andere vormen van content. Wij zien online marketing altijd als een lange termijn traject, hierbij hoort dus ook een lange termijn visie en is het echt belangrijk dat we hier samen met jou aan werken. Wil je sneller resultaat, dan is leadgeneratie een goede optie.

8. Leadgeneratie (optioneel)

Wil je op korte termijn meer resultaat uit je website halen dan gaan we aan de slag met leadgeneratie. De eerste mogelijkheid hierin is SEA/paid advertising. Door middel van online advertenties gaan we jouw publiek bereiken. Het online advertentielandschap is anno 2024 een grote markt geworden, dit betekent veel mogelijkheden, maar vaak ook hoge advertentiekosten door de concurrentie. Hierin is het belangrijk dat jouw product of service de juiste prijs heeft voor een goede ROAS (Return On Ad Spend).

Een stuk minder kostenintensieve strategie voor leadgeneratie zijn e-mail en/of LinkedIn automations. Hierbij gaan wij op basis van jouw ideale klant, personen en bedrijven actief benaderen. Met jouw kennis van de markt kan dit op een persoonlijke manier en blijven we weg van generieke berichten. Dit kan direct via de LinkedIn inbox of via e-mail. Hierbij halen wij de leads voor jou en binnen en volg jij ze op. Via deze weg kunnen we op korte termijn jouw potentiële doelgroep bereiken zonder onnodig veel geld uit te geven aan advertenties. 

9. Social media (optioneel)

Wil je het complete plaatje voor online aanwezigheid, dan gaan we ook aan de slag. Wij ontwerpen templates in jouw huisstijl die je kunt gebruiken voor LinkedIn, Facebook en Instagram. We brainstormen elke kwartaal over de topics die we gaan delen op jouw kanalen. Wij ontwikkelen de posts en plaatsen deze voor jou.

Testimonials

Weten wat werken met Rubrix inhoudt? Lees de reviews van onze gewaardeerde klanten. Zij gingen je voor!