Over ons Headerfoto

Over ons

In de wereld van webdevelopment en online marketing is het cruciaal om altijd te blijven ontwikkelen. Altijd op zoek naar nieuwe trends en kansen, om nog meer impact te kunnen maken.

Ontwikkeling

Oprichting

Vanuit de sterke behoefte om iets bij te dragen aan de groei van bedrijven, is op 1 maart 2020 Rubrix ontstaan. Tientallen succesvolle projecten verder is dit nog altijd onze drijfveer. Waar we startten als bureau voor webdevelopment, zijn we in de laatste jaren sterk ontwikkeld op het gebied van online marketing. Zo kunnen we onze klanten een totaalservice bieden, vanuit ons kantoor in Woerden.

Visie

Onze visie is gebaseerd op drie principes: innovatie, schaalbaarheid en absolute toewijding. Door het combineren van deze drie principes, willen we onze klanten met een scherpe focus en proactieve houding wijzen op nieuwe kansen voor groei.

Missie

Onze missie is het helpen ambitieuze MKB bedrijven, die klaar zijn voor groei, maar niet weten waar ze moeten beginnen. Door een sterke persoonlijke betrokkenheid en een hoog level van service, willen we onze klanten rust en vertrouwen geven. Een helder doel voor ogen met een concrete strategie om daar te komen.

Kernwaarden

Wij zoeken naar samenwerkingen waarbij er een klik is op basis van onze kernwaarden. Zo komen we tot het maximale resultaat.

Contactpersoon

Je hebt altijd een vast aanspreekpunt, die jouw organisatie kent en op de hoogte is van elke situatie. Wat je vraag ook is, we zijn altijd te bereiken.

$

Deal is een deal

Geen kleine lettertjes, bijkomende kosten of andere moeilijkheden. Je weet van te voren precies waar je aan toe bent.

Focus op groei

Met een betrokkenheid en toewijding, denken we altijd mee over nieuwe kansen. We zorgen voor schaalbaarheid en mogelijkheid tot snelle uitbreiding.

Team

Maurice van Beest - Over ons - Team

Maurice van Beest

Founder & Commercial Director
Nico Weerheim - Over ons - Team

Nico Weerheim

Founder & Creative Director

We’re Hiring

UX – UI Designer (Freelance)

24 uur
Hybride

We’re Hiring

WordPress Developer (Freelance)
16 uur
Hybride