Online Marketing Headerfoto

Online Marketing

Online Marketing voor meer business, door een betere vindbaarheid en marketingcampagnes die leads opleveren. Wij maken jou zichtbaar voor je doelgroep.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Het is een onmisbaar onderdeel van online marketing dat gericht is op het verbeteren van de vindbaarheid van een website in zoekmachineresultaten zoals Google. Door SEO toe te passen, wordt de website geoptimaliseerd om hoger te verschijnen in de zoekresultaten voor zoektermen die gebruikers invoeren, die relevant zijn voor jouw business.

Met ervaren SEO-specialisten zorgt Rubrix ervoor dat jouw website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit omvat onder andere het optimaliseren van de website-inhoud, het verbeteren van de technische aspecten van de site, het opbouwen van kwalitatieve backlinks en het uitvoeren van situatie- en concurrentieanalyses om te identificeren waar kansen liggen.

Door op een strategische manier meer bezoekers voor jouw website te genereren, zorgen we ervoor dat we deze bezoekers omzetten in meer leads.

Online Marketing Strategie

Online marketing is een breed begrip en de mogelijkheden kunnen overweldigend zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Een ding wat je in ieder geval niet zou moeten doen, is duizenden euro’s per maand besteden aan betaalde advertenties, zonder precies te weten waar je mee bezig bent.

Wat je echt nodig hebt om te groeien, is een uitgedachte strategie voor een betere positionering, meer leads en online zichtbaarheid. Vanuit onze ervaring met het begeleiden van marketingtrajecten helpen wij je graag verder.

Social Media Marketing

Wil je meer doen met social media? Dan kan social media marketing de oplossing zijn. Het kan een tijdrovende klus zijn om telkens maar weer met nieuwe ideeën voor een post te komen, de content te verzamelen en dit vervolgens op de geplande tijd online te plaatsen. En dat is zonde, zeker omdat het overgrote deel van de mensen tegenwoordig uren per dag op de socials zit. Dus, wil je zichtbaar zijn: wees dat dan ook op social media.

Samen bepalen we welke social media kanalen het meest geschikt zijn en passen bij jouw marketingstrategie. Door middel van regelmatige brainstorms en live meetings houden we de creativiteit levend en komen we telkens met impactvolle posts, die bijdragen aan het behalen van de online doelen.

Aan de slag met jouw online marketing

Klaar om online impact te gaan maken? Plan je kennismaking in en ontdek in 15 minuten welke kansen er voor jou liggen.
Rubrix Maurice Headshot

Paid Advertising

Als je wilt gaan voor een direct merkbaar resultaat, kan het zinvol zijn om betaalde advertentiecampagnes te draaien. Denk aan SEA (Google Ads), of adverteren via Facebook, Instagram, TikTok of Snapchat.

Het is hierbij van levensbelang dat je precies weet waar je mee bezig bent. Weet je dat niet, dan is het draaien van betaalde advertenties vaak kapitaalvernietiging. En dat willen we natuurlijk voorkomen. Laat ons je helpen om te kijken of paid advertising geschikt is voor jouw bedrijf en hoe we samen de beste resultaten gaan halen.

Onze Online Marketing belofte aan jou

Als je werkt met Rubrix, kan je van een aantal dingen zeker zijn. Een deal is een deal. Altijd, zonder uitzondering. Je weet van te voren precies wat je mag verwachten en welke kosten hier tegenover staan. We werken niet met bijkomende kosten, ingewikkelde contracten of andere onvoorziene en ongewenste verrassingen. Soepele communicatie is een van onze andere beloften aan jou. We staan altijd voor je klaar, of je nu belt, mailt of whatsappt. Doormiddel van heldere planningen, een vaste contactpersoon en laagdrempelige communicatie houden we altijd de controle over jouw onze samenwerking.

Testimonials

Weten wat werken met Rubrix inhoudt? Lees de reviews van onze gewaardeerde klanten. Zij gingen je voor!