Leadgeneratie Headerfoto

Leadgeneratie

Meer gekwalificeerde leads binnenhalen, terwijl je minder tijd kwijt bent? Het toepassen van effectieve leadgeneratie gaat jouw agenda vullen met afspraken die deals opleveren.

Wie is jouw ideale klant?

In de perfecte wereld zou je alleen maar in contact komen met de ideale klant. Een koude prospect, waarbij jouw service perfect aansluit op hun hulpvraag. Door op het perfecte moment in contact te komen met deze prospect, plan je een afspraak en sluit je de deal. Het lijkt een utopie, maar tot op zekere hoogte kunnen we deze situatie zelf creëren. Het begint allemaal met het identificeren van jouw doelgroep. In welke branche is je ideale klant actief? Wat is de bedrijfsgrootte? Welke functie heeft de besluitvormer? Door gebruik te maken van filters, kunnen we een visvijver maken met daarin de perfecte leads voor jouw business. Wij begeleiden je met het identificeren van de ideale klant en het maken van deze visvijver.

Meer leads, minder handmatig werk

De kans is groot dat jij niet de tijd hebt om alle vissen in de vijver handmatig te benaderen. En dat is logisch, de meeste bedrijven hebben meerdere FTE’s in dienst die deze taak op zich nemen. Dat laatste is nu niet meer nodig: wij automatiseren het eerste contact, terwijl jij verder kunt gaan met wat je moet doen. Hierdoor kom je alleen in contact met de leads op het moment dat het ook echt zinvol is om je tijd erin te investeren. Win-win dus. Uiteraard zijn de mogelijkheden veel uitgebreider dan alleen het automatiseren van het eerste contact. Het is mogelijk om een perfect gestroomlijnd outreach proces op te zetten, waarbij je alleen zelf de afspraken hoeft te doen. Wil je een agenda die volstroomt met afspraken, zonder dat je uren bezig bent met acquisitie, dan is leadgeneratie de uitgelezen kans voor jou.

Klaar voor meer leads?

Met jouw specialistische kennis en onze ervaring in het opzetten en begeleiden van leadgeneratie-processen, zorgen we voor meer leads in jouw inbox. Ontdek of leadgeneratie een optie is voor jouw bedrijf.
Rubrix Maurice Headshot

Onze Leadgeneratie belofte aan jou

Het opstarten van leadgeneratie-processen gaat niet over een nacht ijs. Duidelijke plannen en persoonlijke begeleiding bepalen of het proces zal slagen. Door onze expertise te combineren met extensieve persoonlijke begeleiding, zorgen we ervoor dat jouw salesproces zal verbeteren. We laten je nooit aan je lot over, maar staan altijd voor je klaar. Hoe veel of hoe vaak dat ook nodig is. Naast Leadgeneratie, bieden wij ook Websites en Online Marketing aan. Neem contact op voor meer informatie.

Testimonials

Weten wat werken met Rubrix inhoudt? Lees de reviews van onze gewaardeerde klanten. Zij gingen je voor!