Development - Rubrix

Development

Maatwerk ontwikkeling

High end websites, webshops en webapps 

Services

Websites, webshops of webapplicaties: wij hebben de skills die nodig zijn om het beste webdevelopment voor jou te leveren. Onze service is áltijd op maat. Je mag dus verwachten dat jouw website/webshop een uniek design heeft en alle functionaliteiten heeft die je wenst.

Websites

Onze websites hebben een uniek design en worden standaard SEO-proof afgeleverd.

Webshops

Een snelle, converterende webshop die volledig is ingericht op jouw gewenste klant.

Webapps

Web applicaties zijn er voor allerlei verschillende toepassingen en toegespitst op jouw bedrijf.

Dashboarding

Dashboarding maakt jouw data visueel, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste cijfers.

Maatwerk websites

In de ideale situatie werkt jouw website voor je. Daarmee bedoelen we, in de ideale situatie heeft jouw website een duidelijk doel: business binnenhalen. Dit is alleen mogelijk als er ook een uitgedachte strategie achter zit. Die strategie denken we uit volgens deze stappen.

Kennismaking

Om het proces succesvol te laten verlopen is er een intensieve samenwerking nodig en dan is het wel zo handig als iedereen weet met wie ze te maken hebben (en of er een beetje gelachen kan worden). Verder zullen we vooral ons best doen om je huidige situatie te leren kennen en om de pijnpunten bloot te leggen, waarna we naar een gewenste situatie toewerken.

Wat gaan we doen

Tijdens deze stap gaan we in op de identiteit van jouw bedrijf, stellen we doelen en bedenken we een strategie om deze te bereiken. Hier kaderen we alles af: waaraan moet de website voldoen? Wanneer zijn we tevreden?

Designfase

Het strijdplan is duidelijk, nu gaan we designen. Aan onze tekentafel ontwerpen we tot in detail hoe jouw website eruit komt te zien. Zodra iedereen tevreden is met het resultaat gaan we naar de volgende fase.

Development

Hier wordt het design écht werkelijkheid. Naast het 1 op 1 nabouwen van het ontwerp, besteden we ook veel aandacht aan de technische opbouw. Zo verzekeren we je van een perfect werkend eindproduct.

Livegang

De livegang betekent: einde van het proces, maar niet van onze samenwerking. Belangrijk na livegang is het monitoren en bijsturen. Het is fijn als we een mooi eindproduct hebben gerealiseerd, maar nog beter als het werkt. We zorgen ervoor dat jouw nieuwe website smooth de lucht in gaat, met alle begeleiding die nodig is.

Rubrix' kwaliteit

Onze websites hebben een hoge kwaliteitsstandaard. Om ervoor te zorgen dat jouw website van topkwaliteit is, voldoet hij altijd aan deze punten.

Geen templates of standaard thema’s. Jouw website krijgt een volledig design, wat 1 op 1 wordt vertaald naar het web.

Wij bouwen jouw website future – proof. Dit doen wij door gebruik te maken van de laatste development technieken. Website altijd up-to-date en makkelijk uit te breiden.

Wij leveren iedere website standaard SEO – geoptimaliseerd op. Meta teksten worden geschreven, data wordt gestructureerd en een we dienen een sitemap in bij Google. Resultaat: direct vindbaar en klaar om te ranken.

De basics van een SSL certificaat en dagelijkse back-up kennen we ondertussen wel. Wij gaan een stap verder en beschermen jouw website tegen brute-force attacks, malware, bots en unauthorised visitors.

Jouw website verdient het juiste onderhoud. Wij bieden snelle hosting op onze eigen cloud server. Ook voor je e-mailbox, kun je bij ons terecht. 

Alles uit handen geven of zelf de controle over jouw website; wij zijn flexibel. Een volledig custom ingerichte backend voor eigen beheer behoort tot de mogelijkheden.

Download onze

Designs

Laat je e-mail achter en we sturen het naar je toe.