Rubrix Logo
Case Headerfoto

Zwijnenburg

Nieuwe website voor Zwijnenburg, een familiebedrijf in de scheepsbouw.

Projectomschrijving

Zwijnenburg staat wereldwijd bekend als gerenommeerd partner door gedrevenheid, betrouwbaarheid en het leveren van de hoogste kwaliteit. Zwijnenburg heeft een exceptioneel track record in het bouwen van casco’s voor de grootste zeil- en motorjachten ter wereld. Een bedrijf met deze status, verdient een online uitstraling die hier recht aan doet. Dat was voor Zwijnenburg niet het geval, vanuit de organisatie heerste onvrede over de bestaande website. Zwijnenburg klopte bij Rubrix aan voor een frisse blik en specialistisch advies.

Samen hebben we de identiteit van Zwijnenburg uitgewerkt en hieraan de gewenste eisen opgehangen. Direct bij het openen van de pagina, moesten de drie disciplines worden uitgelicht. Bezoekers van de website moeten in een oogopslag kunnen zien waar Zwijnenburg zich mee bezighoudt. De geschiedenis van het bedrijf, evenals de kernwaarden, moesten een belangrijke rol krijgen in het uitdragen van het verhaal.

Om potentiële klanten direct een idee te kunnen geven van de capaciteit van Zwijnenburg, hebben we zowel de scheepswerf als de machinefabriek uitgedrukt in cijfers. Tevens hebben we de website voorzien van animaties en illustraties van de scheepswerf, om een beter beeld te kunnen geven van het terrein van Zwijnenburg.

Bekijk het professionele resultaat van deze goede samenwerking.

Kleuren

#1A1A1A
#005883
#F79256
#F7F7F7
#FFFFFF

Fonts

#
Type
Formaat
Gewicht
H1
IBM Plex Sans
40px
600
H2
IBM Plex Sans
32px
600
H3
IBM Plex Sans
20px
600
Body
IBM Plex Sans
16px
400
Case website Zwijnenburg home - Rubrix
Case website Zwijnenburg - Rubrix

Testimonials

Weten wat werken met Rubrix inhoudt? Lees de reviews van onze gewaardeerde klanten. Zij gingen je voor!