Rubrix Logo
Case Headerfoto

Zwijnenburg Yachting

Unieke visuele identiteit voor yachting-tak van Rotterdamse scheepsbouwer Zwijnenburg.

Projectomschrijving

Zwijnenburg Yachting is een merk van Zwijnenburg, een gerenommeerde in de wereld van de scheepsbouw. In haar scheepswerf vervaardigt Zwijnenburg casco’s van schepen. Zwijnenburg Yachting is in het leven geroepen om te voldoen aan de vraag naar het bouwen van zogenoemde “superjachten”. Hierbij biedt Zwijnenburg Yachting de mogelijkheid om een bestaand schip om te bouwen tot een luxe superjacht, om een bestaand superjacht te updateten en volledig te restylen, of het bouwen van de constructie van een gloednieuw superjacht. Een buitengewone business, waarbij een speciale aanpak om het gebied van online marketing benodigd is.

Om de Yachting tak beter op te kaart te kunnen zetten, moest er een nieuwe brand ontwikkeld worden. Hierbij moest duidelijk zijn dat Yachting een onderdeel is van Zwijnenburg, maar moest het tegelijkertijd een geheel andere uitstraling hebben. Er is gekozen voor een luxere, exclusievere uitstraling, door het gebruik van een donkerdere kleur blauw en luxueus ogende fonts.

De gebruikerservaring heeft een extra twist gekregen door het toepassen van “smooth scroll” en een custom muis tracker. Omdat Zwijnenburg Yachting met regelmaat aanwezig is op beurzen en yachting fairs over de hele wereld, is het op de site ook te zien waar ze aanwezig zijn. Door up-to-date business cards toe te voegen aan de website, kunnen bezoekers van de beurs direct in contact komen met de persoon waarmee ze gesproken hebben.

De lancering van de website was een groot succes en werd goed ontvangen op de Monaco Boat Show. Scroll verder op deze pagina voor de details.

Kleuren

#FDFDFD
#121212
#042F69
#F0F9FD
#F0F0F0

Fonts

#
Type
Formaat
Gewicht
H1
Playfair Display
40px
300
H2
Playfair Display
32px
600
H3
Playfair Display
24px
600
Body
Poppins
14px
400
Case website Zwijnenburg Yachting home - Rubrix
Case website Zwijnenburg Yachting - Rubrix

Testimonials

Weten wat werken met Rubrix inhoudt? Lees de reviews van onze gewaardeerde klanten. Zij gingen je voor!