Rubrix Logo
Case Headerfoto

WH Personeelsdiensten

Nieuwe website voor uitzendbureau voor arbeidskrachten.

Projectomschrijving

WH Personeelsdiensten is een uitzendbureau voor arbeidskrachten in verschillende branches. Ze leveren personeel voor de logistiek, glastuinbouw, akkerbouw, bouw, verpakkingsbranche en vele anderen. Bij WH Personeelsdiensten staat betrouwbaarheid en eerlijkheid centraal. Ze zijn een gecertificeerd bedrijf dat zowel opdrachtgever als werkzoekenden volledig kan ontzorgen en begeleiden.

De website van WH Personeelsdiensten was sterk verouderd. Er was geen mogelijkheid om vacatures te uploaden of foto’s aan te passen en de informatie op de website was gedateerd. Voor een bedrijf in zo’n flexibele branche is dit geen wenselijke situatie en dus is Rubrix bijgesprongen. We hebben gekozen voor een modern en strak design. In het design hebben we sterk de nadruk gelegd op het uitlichten van de sterke punten van WH Personeelsdiensten. Omdat zij erg ver gaan in hun service voor zowel opdrachtgever als werkzoekende is dit een absolute meerwaarde om te tonen.

Door de gebruiksvriendelijke back end is het voor WH Personeelsdiensten gemakkelijk om nieuwe vacatures toe te voegen aan de website. De werkzoekenden kunnen vervolgens direct solliciteren door hun gegevens en cv te uploaden.

Bekijk het resultaat.

Kleuren

#92C860
#169DD8
#FFFFFF
#DCF0F9

Fonts

#
Type
Formaat
Gewicht
H1
Graphik
40px
500
H2
Graphik
24px
500
H3
Graphik
15px
600
Body
Graphik
17px
400
Rubrix case WH Personeelsdiensten homepagina
Rubrix case WH Personeelsdiensten vacaturepagina

Testimonials

Weten wat werken met Rubrix inhoudt? Lees de reviews van onze gewaardeerde klanten. Zij gingen je voor!