Rubrix Logo
Case Headerfoto

Udetect

Webshop in producten voor DNA detectie technieken.

Projectomschrijving

Udetect biedt snelle DNA detectie voor het identificeren en kwantificeren van microbacteriële stoffen in water. Waar je ook bent, met Udetect heb je binnen 1,5 uur de uitslag van de tests. Hiermee bieden zij een ideale oplossing voor bijvoorbeeld de detectie van legionella of blauwalg.

Om haar aanbod aan producten wereldwijd aan te kunnen bieden, was er de noodzaak voor een webshop. Alleen, hoe zorg je ervoor dat een webshop met zulke specialistische producten voldoende duidelijk is en uitleg biedt, zonder dat dit onoverzichtelijk wordt en afdoet aan de conversie? Dit was voor ons de uitdaging tijdens het ontwikkelen van de nieuwe webshop. We hebben ervoor gekozen om een uitgebreide FAQ in te richten, waar bezoekers van de shop antwoord kunnen krijgen op al hun productvragen. Tevens hebben we gebruik gemaakt van een chatbot, waarbij we een aantal standaardvragen en antwoorden hebben voorgeprogrammeerd. Op deze manier hebben bezoekers snel het antwoord op hun vraag en kunnen we de ervaring verbeteren.

De webshop is ontworpen in een rustige, moderne stijl. Hiervoor hebben we gekozen om zo de aandacht te richten op de producten en het bestellen ervan. Het design is volledig geoptimaliseerd voor conversie.

Bekijk het resultaat.

Kleuren

#008BB7
#FF8B16
#E4F3F8
#F3F3F3

Fonts

#
Type
Formaat
Gewicht
H1
Inter
38px
800
H2
Inter
26px
700
H3
Inter
16px
600
Body
Inter
16px
400
Rubrix case Udetect homepagina
Rubrix case Udetect productpagina

Testimonials

Weten wat werken met Rubrix inhoudt? Lees de reviews van onze gewaardeerde klanten. Zij gingen je voor!