Rubrix Logo
Case Headerfoto

TEAM Technicians

Nieuwe website voor uitzendbureau van technisch personeel.

Projectomschrijving

Technici op ieder moment, voor elk project. Dat is het motto van TEAM Technicians, een uitzendbureau voor technisch personeel. Omdat bedrijven vaak per project afhankelijk zijn van verschillende aantallen technisch personeel, is er veel vraag naar tijdelijke technische krachten. TEAM Technicians heeft een groot aanbod aan gekwalificeerd personeel.

Rubrix sprong bij met het ontwikkelen van de nieuwe website. We hebben een sterk plan opgesteld om de juiste groep aan te spreken en hierbij direct duidelijk te maken voor welk personeel je bij TEAM terecht kunt. Omdat TEAM zich wil presenteren als sociale en betrouwbare partner, is er veel aandacht besteed aan het vertellen van het verhaal achter de organisatie en het uitlichten van de kernwaarden.

Er is gekozen voor een design met donkere tinten en een in het oog springende oranje kleur voor call to actions. Dit grote contrast is een hint naar het uitdagende werk wat het technisch personeel op dagelijkse basis uitvoert. Voor TEAM was het belangrijk dat personeel direct hun CV en motivatie kon uploaden op de website en hier een automatische bevestiging per mail gestuurd werd. Deze functionaliteit hebben wij ontwikkeld en toegevoegd aan de “werken bij” pagina.

Scroll verder voor het resultaat van deze samenwerking.

Kleuren

#121212
#dc5300
#171717
#fcfcfc

Fonts

#
Type
Formaat
Gewicht
H1
Manrope
48px
800
H2
Manrope
28px
800
H3
Manrope
18px
800
Body
Manrope
15px
500
Case Website TEAM Technicians home - Rubrix
Case Website TEAM Technicians - Rubrix

Testimonials

Weten wat werken met Rubrix inhoudt? Lees de reviews van onze gewaardeerde klanten. Zij gingen je voor!