Rubrix Logo
Case Headerfoto

RoadJet

Nieuwe website voor transportbedrijf uit Dordrecht.

Projectomschrijving

RoadJet is expert op het gebied van transport. Met hun motto “voor alles is een oplossing” presenteren zij zich als een partij die meedenkt en altijd de juiste oplossing heeft voor ieder logistiek vraagstuk. RoadJet wordt onderverdeeld in twee takken: logistics en warehousing.

RoadJet kwam bij Rubrix terecht voor het ontwikkelen van de nieuwe website. Omdat RoadJet in de afgelopen jaren enorm gegroeid is, was het zaak om een grote stap te zetten op het gebied van een professionele uitstraling. De website was hiervan een onderdeel. De logistieke wereld zit vol met zogenoemde “cowboys” en dus was het voor RoadJet van groot belang om professionaliteit, betrouwbaarheid en service uit te stralen. Dit hebben we terug laten komen in het design, waar we gekozen hebben voor een rustige en overzichtelijke uitstraling.

De website is geoptimaliseerd voor conversie. Dat betekent dat er in de opbouw van de website een flow is uitgedacht waarbij bezoekers van de website zo gemakkelijk mogelijk een contact- of offerteaanvraag kunnen indienen.

Bekijk het resultaat.

Kleuren

#FF0000
#F2F2F2
#2A3D45
#F6E7D3

Fonts

#
Type
Formaat
Gewicht
H1
Rival-Sans
48px
800
H2
Rival-Sans
40px
800
H3
Rival-Sans
30px
800
Body
Rival-Sans
16px
500
Case Website RoadJet home - Rubrix
Case website RoadJet - Rubrix

Testimonials

Weten wat werken met Rubrix inhoudt? Lees de reviews van onze gewaardeerde klanten. Zij gingen je voor!