Rubrix Logo
Case Headerfoto

Profectus

Nieuwe website voor Profectus, een jong bedrijf met innovatieve oplossingen voor talent sourcing.

Projectomschrijving

Profectus is een bedrijf met twee jonge eigenaars. Vanuit hun eigen expertise en met een frisse, jeugdige blik, helpen ze bedrijven om in contact te komen met de nieuwe generatie young professionals. En dat is hard nodig, want aanslaan bij nieuw, talentvol personeel, heeft nog nooit zo gewerkt als nu. Voor Profectus was het tijd voor een gehele rebranding. De uitdaging was om de service die zij bieden duidelijk te maken aan de hand van visuals en video’s.

Om deze reden is er in het design zo veel mogelijk gekozen voor het uitlichten van de belangrijkste informatie in visueel aantrekkelijke formats. Via een logische flow word je meegenomen door de website en krijg je stap voor stap stukjes informatie aangereikt, waarbij toegewerkt wordt naar laagdrempelige conversie.

Op de website zijn templates ontwikkeld voor cases en blogs, zodat Profectus in een handomdraai informatie aan de website kan toevoegen. Dit is belangrijk, omdat zij de website actueel willen houden en zo kunnen werken aan het verbeteren van de social proof en autoriteit op basis van kennis.

Bekijk het resultaat verder op de pagina.

Kleuren

#FFFFFF
#01234C
#151515
#F46036
#2755EA

Fonts

#
Type
Formaat
Gewicht
H1
Poppins
34px
700
H2
Poppins
28px
700
H3
Poppins
19px
700
Body
Poppins
15px
500
Case website Profectus home- Rubrix
Case website Profectus - Rubrix

Testimonials

Weten wat werken met Rubrix inhoudt? Lees de reviews van onze gewaardeerde klanten. Zij gingen je voor!