Pas Panelen

  • Design
  • Development
  • E-mail automation
  • SEO

Aanpak

Sandwichpanelen zijn voor de gemiddelde Nederlander een relatief onbekend product, toch komen ze vaak genoeg voorbij in het dagelijks leven. Ze worden onder andere gebruikt voor vrachtwagentrailers, bouwketen en zelfs caravans. In deze traditionele markt is de scheidslijn tussen wat je wel en niet kunt tonen erg dun. Een lastig obstakel, als je aan je online presentatie en naamsbekendheid wilt werken. Aan Rubrix de uitdaging om samen met Pas Panelen een heldere online strategie uit te denken, waarmee de juiste doelgroep bereikt kan worden zonder te veel geheimen weg te geven.

Naast het vormen van een “visitekaartje”, is het doel van de website ook om meer leads te genereren. Tools die hiervoor ingezet worden zijn een brochure welke bezoekers kunnen ontvangen via de mail en een nieuwsbrief. Dit heeft Pas Panelen ondertussen een groot aantal leads en opdrachten opgeleverd en kan dus een succes genoemd worden.

Wat dit project bijzonder maakt, is dat voor de website van Pas Panelen een huisstijl is ontwikkeld die we opnieuw gebruikt hebben voor de overige ondernemingen, die nauw verwant zijn aan Pas Panelen. De uitdaging: drie losstaande sites ontwikkelen met hun eigen indeling, content en kleuren, maar herkenbaar als één geheel. Bekijk hieronder hoe wij dit aangepakt hebben.