Rubrix Logo
Case Headerfoto

Pas Panelen

Nieuwe website voor innovatieve producent van duurzame, kwalitatieve sandwichpanelen.

Projectomschrijving

Pas Panelen is een bedrijf in de maakindustrie dat zich bezighoudt met de productie van hoogwaardige sandwichpanelen. Hoewel sandwichpanelen bij het grote publiek nog niet veel bekendheid hebben, zijn ze toch bezig met een grote opmars. Met name in de prefab bouw wordt steeds vaker gekozen voor dit duurzame en robuuste product. Doordat Pas Panelen zich in rap tempo had ontwikkeld, was het tijd om de nieuwe identiteit naar buiten uit te gaan dragen. Een nieuwe website was hierbij een vereiste.

In de zoektocht naar de juiste partner kwam Pas Panelen bij Rubrix uit. Allereerst hebben we samen de huidige situatie in kaart gebracht. Op basis hiervan zijn de pijnpunten aan het licht gebracht: wat gaat er nu niet goed? Daaropvolgend hebben we een wenselijke situatie uitgewerkt, waarbij er voor Pas Panelen de ruimte was om alle vereisten aan te geven. Vanuit onze expertise hebben we een strategie opgesteld, die aansluit op de doelgroep van Pas Panelen. Omdat het product een veelvoud aan toepassingen heeft, is er niet één type “buyer persona” aan te wijzen. Om deze reden was het de uitdaging om de veelzijdigheid van het product uit te lichten, zonder daarbij de plank mis te slaan als het gaat om het kiezen van de juiste tone of voice, die aansprekend is voor de verschillende typen klanten.

Op basis van een goed uitgedachte structuur hebben we een passend, op maat gemaakt design ontworpen. Dit design is direct vertaald in een werkend eindproduct, waarbij aandacht en energie is gestoken in het optimaliseren van de website voor snelheid, gebruikerservaring en vindbaarheid. De website is zo ontwikkeld dat deze gemakkelijk uit te breiden is, wat past bij de snel veranderende en groeiende aard van de organisatie van Pas Panelen.

Deze goede samenwerking heeft een mooi resultaat opgeleverd. Bekijk de details van het ontwerp verder op deze pagina.

Kleuren

#25295D
#FF7E39
#F6F6F8
#1A1A1A

Fonts

#
Type
Formaat
Gewicht
H1
Spartan
58px
700
H2
Spartan
32px
600
H3
Spartan
24px
500
Body
Spartan
18px
400
Case website Pas Panelen home - Rubrix
Case website Pas Panelen - Rubrix

Testimonials

Weten wat werken met Rubrix inhoudt? Lees de reviews van onze gewaardeerde klanten. Zij gingen je voor!