Orvion

  • Design
  • Development

Aanpak

De experts van Orvion gebruiken biotechnologie om bodem en water te zuiveren en belangrijke micro-organismen te detecteren. De website van Orvion was een aantal jaren geleden gebouwd en niet meer bij de tijd. Zowel de uitstraling als de techniek achter de website liet te wensen over.

Oplossing: een gloednieuwe website, die voldoet aan het eisenpakket van Orvion. Allereerst de taak om dat eisenpakket samen te stellen. Hiervoor is uitgebreid de tijd genomen. Eén van de punten die duidelijk naar voren kwam, was het belang van het zelf kunnen uploaden van artikelen en andere kennisupdates. Er is een duidelijke gewenste situatie geschetst, zodat er een systeem opgezet kon worden welke gemakkelijk te gebruiken is voor Orvion.

Naast het belang van het zelf kunnen updateten van de site, was het belangrijk dat de website een professionele, strakke uitstraling heeft welke past bij een bedrijf als Orvion: betrouwbaar en dé expert op het gebied van biotechnologie.

Omdat Orvion haar diensten aanbiedt over de hele wereld, is de website opgezet in meerdere talen. Op dit gebied hebben wij Orvion volledig ontzorgd. Daarnaast hebben we de structuur technisch zo opgezet dat deze in elke taal geoptimaliseerd is voor Google. Het resultaat? Bekijk de onderstaande afbeeldingen.