Rubrix Logo
Case Headerfoto

OA Producties

Nieuwe website voor productiebedrijf in de media en entertainment branche.

Projectomschrijving

OA Producties is in de Benelux actief op het gebied van theatershows, concerten, musicalproducties, bioscoopfilms, on demand series, online producties, merchandiselijnen en totaalconcepten met jaarlijks een miljoenenbereik. Met meerdere award-winnende producties hebben ze hard aan de weg getimmerd in de afgelopen 10 jaar.

De oude website voldeed niet meer aan de gewenste identiteit van OA Producties, was te veel ingericht op “familieproducties” en te weinig op “producties”. Hierdoor had het volgens hen een relatief kinderlijke uitstraling en dat is niet meer passend bij wat OA uit wil stralen naar de grotere theaters van Nederland. Hoog tijd om de website te professionaliseren, zonder er een statische, corporate website van te maken.

De lijn tussen saai en circus is dun in de wereld van webdevelopment. Door gebruik te maken van subtiele animaties en effecten en het gebruik van wisselende, opvallende kleuren tegen een rustige achtergrond, hebben we de perfecte balans gevonden tussen creativiteit en professionaliteit. We hebben de mogelijkheid toegevoegd om te solliciteren voor audities en hebben een pagina gewijd aan de ticketshop, waar tickets voor de producties gekocht kunnen worden.

Bekijk het resultaat verder op de pagina.

Kleuren

#121212
#8F45C5
#FCFCFC
#0045FF
#12347D

Fonts

#
Type
Formaat
Gewicht
H1
IBM Plex Sans
44px
700
H2
IBM Plex Sans
28px
700
H3
IBM Plex Sans
22px
700
Body
IBM Plex Sans
16px
400
Case Website OA Producties home - Rubrix
Case Website OA Producties - Rubrix

Testimonials

Weten wat werken met Rubrix inhoudt? Lees de reviews van onze gewaardeerde klanten. Zij gingen je voor!