Rubrix Logo
Case Headerfoto

Notariaat Meijer

Nieuwe website voor Notariskantoor te Geertruidenberg.

Projectomschrijving

Notariaat Meijer is een Notariskantoor te Geertruidenberg. Het is een kantoor met een lange traditie en dat zag je af aan de oude website. De website was namelijk minstens 10 jaar oud en werkte niet meer naar behoren. Omdat er in het verleden veel energie geïnvesteerd is in de vindbaarheid van de website, hadden we de uitdaging om deze compleet te transformeren, zonder daarbij in te leveren op de posities in Google.

We hebben ervoor gekozen om de structuur van de website zo in te richten, dat deze optimaal is voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines. De lay out van de website is “clean”: professioneel, overzichtelijk en rustig. De website heeft een persoonlijke twist, door het gebruik van foto’s van de notaris. Tevens hebben we een duidelijke scheiding gemaakt tussen de zakelijke en particuliere diensten die Notariaat Meijer aanbiedt.

Om relevante nieuwsitems te kunnen delen, hebben we een template ontwikkeld welke gemakkelijk gedupliceerd kan worden, zodat de website up-to-date gehouden kan worden met artikelen. Naast de informatieve aard hiervan, helpt dit ook met het versterken van de domein autoriteit en daarmee de vindbaarheid van de website in Google.

Scroll verder voor het eindresultaat.

Kleuren

#212121
#002F62
#285FE8
#FFFFFF

Fonts

#
Type
Formaat
Gewicht
H1
Bitter
42px
500
H2
Bitter
30px
500
H3
Bitter
24px
500
Body
Raleway
16px
500
Case website Notariaat Meijer home - Rubrix
Case website Notariaat Meijer - Rubrix

Testimonials

Weten wat werken met Rubrix inhoudt? Lees de reviews van onze gewaardeerde klanten. Zij gingen je voor!