Nabils Barbershop

  • Booking system
  • Design
  • Development

Aanpak

Nabil’s Barbershop had behoefte aan een nieuwe website om hun klanten beter van dienst te kunnen zijn en het online boeken van afspraken mogelijk te maken. Rubrix werd gevraagd om een strakke en professionele website te ontwerpen en te ontwikkelen, inclusief een handig boekingssysteem.

Tijdens het proces werden verschillende concepten en ontwerpen voorgesteld en besproken, waarbij Rubrix’s expertise en creativiteit werden gecombineerd met de visie en wensen van de klant.

Een belangrijk onderdeel van de nieuwe website was het boekingssysteem. Rubrix heeft een gebruiksvriendelijk en intu├»tief boekingssysteem ge├»mplementeerd, waardoor klanten gemakkelijk online een afspraak kunnen maken bij Nabil’s Barbershop. Dit heeft het beheren van de agenda gemakkelijker gemaakt en de ervaring van de klant verbeterd.

Een ander opvallend aspect van de website is het uniek ontworpen Instagram-grid. Dit maakt de website persoonlijker en geeft klanten een kijkje in de dagelijkse werkzaamheden en resultaten van de barbershop.

De communicatie tussen Nabil’s Barbershop en Rubrix was snel en effectief. Door de goede samenwerking en snelle communicatie kon de website op tijd worden opgeleverd en heeft het een positieve impact gehad op de brand.

Nabil's Barbershop