Keesbouw

  • Design
  • Development
  • Email automation

Aanpak

Vanuit Nieuwegein werkt Keesbouw aan grootschalige verbouwingen, kleinschalige nieuwbouw, renovatie en verduurzaming van woningen. Met korte communicatielijnen, betrokkenheid van begin tot einde en een schone werkplek houden zij de complete verbouwing binnen handbereik.

Om hun prachtige projecten ook online kracht bij te zetten, was Keesbouw op zoek naar de juiste partij voor het ontwikkelen van de website. Rubrix heeft deze website op maat ontwikkeld, zodat Keesbouw ook online de juiste uitstraling heeft.

Communicatie met de klant staat bij dit project hoog in het vaandel. Keesbouw draagt actief haar communicatie uit als één van de sterke punten. Om deze reden hebben wij de website zo ingericht, dat (potentiële) klanten het gevoel hebben dat zij gehoord worden. Email automation is een van de manieren waarop wij dit bereikt hebben. Niet alleen doormiddel van gepersonaliseerde automatische antwoorden, maar ook door het toevoegen van een downloadbaar stappenplan en een brochure. Op deze manier biedt Keesbouw meer waarde op de website en zijn er meer contactmomenten met de klant.

Het resultaat van de website mag er zijn: een strak en overzichtelijk design, met een professionele uitstraling.