Rubrix Logo
Case Headerfoto

HVK2GO

Nieuwe website voor softwarebedrijf dat productieprocessen automatiseert.

Projectomschrijving

Dankzij de software van HVK2GO is het nu mogelijk om productbestellingen direct om te zetten in een snijtekening, zonder dat hier een handmatige CAD-tekening aan te pas komt. Dit stelt bedrijven in staat om hun productieproces te automatiseren waardoor de productiecapaciteit omhoog en faal- en personeelskosten omlaag gaan.

De bedenkers achter HVK2GO hebben ontzettend veel technische kennis over hun product, maar hadden moeite om dit op de juiste manier te vertalen naar hun doelgroep toe. Rubrix heeft geholpen door een volledig nieuwe branding uit te denken, een online marketing strategie op te zetten en een nieuwe website te ontwikkelen. De website is zo ingestoken, dat bezoekers precies de juiste, globale informatie kunnen vinden, zonder dat ze direct verdrinken in technische termen. De hoofd call to action op de website, is het inplannen van een kennismakingscall. Dit stelt HVK2GO in staat om de klant te overtuigen van hun meerwaarde tijdens deze calls.

De website is voorzien van gecompliceerde functionaliteiten, zoals een configurator waarmee real time een snijtekening kan worden gegenereerd. Het is dus mogelijk om de software van HVK2GO te testen op de website.

Kleuren

#12263A
#285E8C
#F18E2A
#FFFFFF

Fonts

#
Type
Formaat
Gewicht
H1
Manrope
52px
800
H2
Manrope
30px
800
H3
Manrope
14px
800
Body
Manrope
16px
500
Case Website DXF2GO home - Rubrix
Case website DXF2GO - Rubrix

Testimonials

Weten wat werken met Rubrix inhoudt? Lees de reviews van onze gewaardeerde klanten. Zij gingen je voor!