Rubrix Logo
Case Headerfoto

EKB Container Logistik Nederland

Nieuwe website voor logistiek transportbedrijf EKB Container Logistik Nederland.

Projectomschrijving

EKB Container Logistik Nederland is, zoals ze naam al doet vermoeden, de Nederlandse vestiging van het bedrijf EKB Container Logistik GMBH. EKB is gespecialiseerd in het one-way containervervoer. Omdat de website vanuit het hoofdkantoor in Duitsland geregeld was, bestond er geen eigen website waarop het Nederlandse publiek meer informatie over EKB Nederland kon vinden. Vanzelfsprekend is dit vanuit commercieel oogpunt allesbehalve een gunstige situatie. Hoogste tijd om hier verandering in aan te brengen.

EKB kwam uit bij Rubrix, met een vraagstuk waar specialistisch advies benodigd was. Want, naast het bedrijf EKB, wordt vanuit het kantoor in Bergambacht ook het zusterbedrijf Van Driel Transport gerund. Hoe gaan we een duidelijke scheiding aanbrengen tussen beide bedrijven, zonder dat hierbij de gezamenlijke identiteit verdwijnt? De oplossing is als volgt: twee websites in dezelfde, herkenbare stijl. Beide websites zijn gevuld met de voor de doelgroep relevante informatie en het is gemakkelijk gemaakt om tussen beide websites te schakelen.

Naast het opzetten van de websites, voert Rubrix de social media marketing binnen de bedrijven aan. Doormiddel van een soepele samenwerking worden wekelijks creatieve posts geplaatst op de social kanalen. Dit varieert van foto-posts, tot ge├źdite video’s, waarmee een groot bereik gehaald wordt.

Scroll verder voor de nieuwe website van EKB Container Logistik Nederland.

Kleuren

#007A3B
#F0A202
#3A3A3A
#FFFFFF

Fonts

#
Type
Formaat
Gewicht
H1
Poppins
40px
700
H2
Poppins
32px
700
H3
Poppins
20px
700
Body
Poppins
15px
400
Case Website EKB Container Logistik Nederland home - Rubrix
Case Website EKB Container Logistik Nederland - Rubrix

Testimonials

Weten wat werken met Rubrix inhoudt? Lees de reviews van onze gewaardeerde klanten. Zij gingen je voor!